SZOLGÁLTATÁSAINK

Vágás

Lézervágás, Csővágás (akár szálanyagok vágása is), Stancolás

Jelenleg egy 2,4 KW-os lézervágóval szolgáljuk ki a vevőink igényeit, amit egy telepítés alatt lévő Trumpf 6000L Kombi berendezéssel bővítünk, hogy a lézer csarnokunk gépparkja, még rugalmasabb és sokoldalúbb vevői kiszolgálást tegyen lehetővé.


Élhajlítás

Cégünk segítségére van egy 2016-ban vásárolt 6 tengelyes Durma gyártmányú hidraulikus élhajlító berendezés. A gép összetettebb hajlításra is alkalmazható, a széles körű beállítási lehetőségei és a kivételesen nagy szerszámozottság miatt. Lemezeket 3m-ig tudunk, 170 tonna nyomóerővel hajlítani.

Az idei évben beszerzésre került egy 2 méteres robotkarral ellátott, élhajlító berendezés is, amely nagyszériás precíziós gyártást tesz lehetővé, így bővítve a lehetőségeinket.

Darabolás

Hidraulikus lemezollónk 3 méteres szélességben a 6mm-es lemez vágásával is könnyen boldogul. Vezérelt ütköző beállításának köszönhetően a lemezek nagy pontossággal vághatóak. Szalagfűrészeink képesek akár teljesen automatán is a munkadarabokat elvágni maximálisan 380 mm-es átmérőig.

Ügyelünk, hogy vevőinket csak és kizárólag prémium minőségű alapanyagokból szolgáljuk ki.

Présüzemünk 3 présgéppel üzemel excenter gépek esetén 40 és 63, hidraulikus présünk pedig 150 tonna kapacitással. Szerszámozottságunknak és szerszámgyártó partnereinknek köszönhetően a nagy szériás présalkatrészek gyártását nagyon hatékonyan tudjuk vevőink részére elkészíteni.Vevőinket sok egyéb lehetőséggel is ki tudjuk szolgálni. Néhány ezek közül a teljesség igénye nélkül: Általános lakatos tevékenységek, fúrás, menetfúrás, süllyesztés.


Hegesztés

Modern hegesztő munkahelyeink, és kollégáink kompetenciája segít nekünk abban, hogy a hegesztésben, kiemelkedő minőségben álljunk vevőink kihívásai elé.  Alumíniumtól a rozsdamentes alapanyagon keresztül az acélig hegesztőinkre számíthat.

Hegesztőinknek nagy segítséget nyújtanak a 3D lefogató rendszerrel ellátott precíziós hegesztő asztalaink. Ezeknek segítségével összetettebb bonyolultabb alkatrészek gyártására is alkalmasak vagyunk nagy pontossággal.

Ponthegesztő berendezésünk igen produktívvá tesz minket vékonyabb lemezek hegesztési kapcsolatainak létrehozásakor.

Korszerű hegesztés technológiai eljárások /MAG-TIG/

Robothegesztés

A legmegfelelőbb megoldást nyújtják a hegesztési és kezelési feladatok automatizálására. Kiemelkedő minőség, intuitív vezérlés és környezettudatos kialakítás

A hegesztőrobotok segítségével úgy tudjuk növelni a termelékenységünket, hogy közben a hegesztés minőségét is javítjuk.


Porszórás

Ügyelünk, hogy termékeink csak kimagasló minőségben kerüljenek a vevőinkhez, ebben nyújt segítséget a modern festő üzemünk és a magas szintű szakmai tudással rendelkező festő kollégáink. A porfestés környezetkímélő technológia, nem történik oldószer felhasználás és káros anyag kibocsátás. Ezen kívül gyors és termelékeny technika, hiszen nincsen száradási idő, a munkadarab azonnal használható.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink elégedettségére és az általunk elvégzett munka első osztályú minőségére.

(Kabin mérete: 8000mmx1000mmx1300mm)

 

További szolgáltatásaink

Ahhoz hogy gyártási lehetőségeink még szélesebb spektrumúak legyenek a közvetlen közelünkben lévő partnereinkkel nagyon szoros kapcsolatot ápolunk, így a lehetőségeink még szélesebb és rugalmasabb gyártást tesznek lehetővé.

Cégünk a fejlődés vonalán az IPAR 4.0 részese kíván lenni, magas szinten az ehhez szükséges kritériumoknak megfelelve.


Tervezés

Megrendelőink akár egy egyszerű elgondolásából vagy látványtervéből, szakembereink segítségével a termék teljes tervezését átgondoljuk, optimalizáljuk a vevőink igényeinek megfelelően.

Szállítás

Rugalmas és gyors reagálás a szállítmányozásban.

 

ITT ÉRHET EL MINKET

7300 Komló, Altáró utca 5.

+36 72 259 666

+36 20 914 9950

info@ts-plast.hu

www.ts-plast.hu

Sz�chenyi 2020